International økonomi

Makroøkonomi, beregning af Y

10. april 2013 af mathnoob (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg sidder og bøvler med en ligning, der driller mig meget mere end den burde:

Jeg skal beregne Y ud fra :

C=100+0,5(Y-T)

I=200+0,3Y-1000r

G= 500

T= 400

r = 0,5

Jeg kan godt regne ligningen, men har et problem med Y, hvordan skal det indsættes i ligningen når det optræder både i beregningen af C og I?

Y=100+0,5(Y-400)+(200+0,3Y+50)+500

Jeg håber spørgsmålet giver mening.


Skriv et svar til: Makroøkonomi, beregning af Y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.