Matematik

Polynomie

11. april 2013 af marobbi1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heej :) jeg skal bestemme q så -1 er rod i polynomiet: p(x)=x^4-x^3+q*x^2-4*x+12


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2013 af PeterValberg

du skal løse ligningen:

0 = (-1)4-(-1)3+q*(-1)2-4*(-1)+12

mht til q

umiddelbart vil jeg sige: q = -18

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Polynomie

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.