Matematik

Hjælppppe

15. april 2013 af Nielsen203 - Niveau: 9. klasse
Hej er du nogen der kan hjælp mig med den her opgave please jeg ved ikke hvad jeg skal.... please please :(

Svar #1
15. april 2013 af Nielsen203

a. Hvor mange 2- cifrede tal kan skrives med tallene 1,2,3,4 og 5 når tallene må bruges flere gang. B.Hvor mange 2-cifrede tal kan skrives med tallene 1,2,3,4og 5 når tallene kun må bruges en gang. Please hjælp mig og tak på forhånd... :(

Svar #2
15. april 2013 af Nielsen203

er der ikke nogen som der kan hjælpe mig med den her opgave så vil være meget sød please. a. Hvor mange 2- cifrede tal kan skrives med tallene 1,2,3,4 og 5 når tallene må bruges flere gang. B.Hvor mange 2-cifrede tal kan skrives med tallene 1,2,3,4og 5 når tallene kun må bruges en gang. Please hjælp mig og tak på forhånd...

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2013 af Moderatoren

Prøv først at finde dem du selv kan.


Svar #4
15. april 2013 af Nielsen203

det kan jeg ikke det ved jeg ikke please

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. april 2013 af 123434 (Slettet)

Man har (1,2,3,4,5)

11,51, 15, 12, 21, 13, 31, 41, 14,

22, 23, 32, 24, 42, 25, 52

33, 34. 43, 35, 53,

44, 45, 54

55

 

 

 

 


Svar #6
15. april 2013 af Nielsen203

Kære ven jeg kan se at du har skrevet tal men jeg forstå ikke hvad det er

Brugbart svar (0)

Svar #7
15. april 2013 af 123434 (Slettet)

Hvis du tæller i 5# er der 25 muligheder.

 


Svar #8
15. april 2013 af Nielsen203

Min kære ven jeg vil meget gerne ved hvad de tal er og hvordan du gøre tak på forhånd,.....

Brugbart svar (0)

Svar #9
15. april 2013 af 123434 (Slettet)

5^2=25

 


Svar #10
15. april 2013 af Nielsen203

når så det betyder hvis jeg siger 4 i and altså 2 =bliver det så 16

Svar #11
15. april 2013 af Nielsen203

er det rigtigt det jeg skreve til sidst

Svar #12
15. april 2013 af Nielsen203

Jeg vil bare om 4 i 2 er = 16 og det såden man gøre

Svar #13
15. april 2013 af Nielsen203

Hjælp mig

Svar #14
15. april 2013 af Nielsen203

Der sidder 1156 og der er ikke nogen som der vil hjælpe mig hvorfor lad være med at sige til mig at jeg selv skal prøve at tænk og løse den det har jeg prøver g det lykkedes ikke så jeg vil gerne have noget hjælpe til mine to matematike opgave som stå øverst så please hjælp mig fordi det haster og tak på forhånd... a. Hvor mange 2- cifrede tal kan skrives med tallene 1,2,3,4 og 5 når tallene må bruges flere gang. B.Hvor mange 2-cifrede tal kan skrives med tallene 1,2,3,4og 5 når tallene kun må bruges en gang. Please hjælp mig og tak på forhånd...

Svar #15
15. april 2013 af Nielsen203

hjælp mig tak

Brugbart svar (0)

Svar #16
15. april 2013 af Krabasken (Slettet)

 Vi tager eet tal ad gangen
 

Det første tal kan være 1, 2, 3, 4 ellr 5
 

Altså 5 forskellige muligheder.
 

Det samme gælder for det andet tal.
 

Dvs. at for hvert af de 5 første-tal er der 5 andet-tal.
 

Altså er mulighederne 5 * 5 = 25 forskellige tal
 

11-12-13-14-15
 

21-22-23-24-25
 

31-32-33-34-35
 

osv.
 

;-)


Skriv et svar til: Hjælppppe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.