Matematik

rektangulær

20. april 2013 af Lone110 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP har bøvlet en del med den her mat opgave, men tror det jeg har lavet ikke helt holder håber i vil kig på det.

 

http://s18.postimg.org/4bffa014p/Unavngivet.png

 

tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2013 af mette48 (Slettet)

Hvordan har du selv delt opgaven op og hvad har du selv lavet af opgaven?


Svar #2
20. april 2013 af Lone110 (Slettet)

jamen jeg havde kun lavet den første og brugte

ρ·V=m og m·g=Ft

(Ft er tyngdekraften)

men tror ikke helt det er rigtigt


Svar #3
20. april 2013 af Lone110 (Slettet)

P=ρ•h•g= 1.010t/m3•2.50m•9.82m/s2= 24.7955

 


Skriv et svar til: rektangulær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.