Matematik

Potensfunktion

25. april 2013 af Aaby17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Har problem med den her regnestykke

Graften for potensfunktionen y=b*x^2 går gennem punkterne (1,2) og (4,16).

a) Bestem tallene a og b

b) Bestem y, når x = 2,25
    Bestem x, når y = 31,25


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2013 af Sapfort (Slettet)


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.