Matematik

mat hjælp

29. april 2013 af Almv (Slettet)

bestemt ved vektor a ?= (2    3) og b ?=(-1   2)) 

a )  bestem antallet s , således at

a ?+s b ?     og v ?=(1    -1)) er ortogonale

 

b) bestem arealet af palellogrammet udspændt ad vektor a og vektor a - vektor b

 

c)

bestem koordinatersættet til projektionen vektor a på vektor b

 

 

 

nogen der vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

a) Løs ligningen (a+s·b) • v = 0 .

b) Beregn |det(a , a-b)| = |â•(a-b)|

c) Beregn ab = (ab/|b|) b/|b|


Svar #2
29. april 2013 af Almv (Slettet)

kan du uddybe det. og tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

a) Man løser så ligningen i s:    s = -(av) / (bv) . Indsæt vektorerne og beregn s.

b), c) . Hvad forstår du ikke her? Indsæt og beregn.


Skriv et svar til: mat hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.