Matematik

Cirklensligning

30. april 2013 af ITChem (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

jeg skal bestemme centrum og r for denne ligning (x - 1)^(2) + (y)^(2) + 8*y=9

 

Jeg har fået centrum til (1,4) og r har jeg fået til kvadratrod af 26. 

Nogen der kan bekræfte om det er rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2013 af PeterValberg

r er 5 (√25)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2013 af mathon

 

                          (x - 1)2 + (y + 4)2 - 16 = 9

                          (x - 1)2 + (y + 4)2 = 25

                 (x - 1)2 + (y - (-4))2 = 52
 

                 centrum (1,-4) og r = 5


Svar #3
30. april 2013 af ITChem (Slettet)

Tak :D

Skriv et svar til: Cirklensligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.