Matematik

Hjælp

02. maj 2013 af emil2 (Slettet)

Er en trekant med sider på 6m, 8 m og 12 m retvinklet.  Mit svar er nej , men er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2013 af SuneChr

         

Pythagoras ville have sagt       62 + 82  ≠  122

Pythagoras ville have givet dig ret i dit svar.

Trekanten er  i k k e  retvinklet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Nej, trekanten er ikke retvinklet

c=√6^2+8^2=10

hvis c var 10 cm, ville trekanten være retvinklet.

I opgaveteksten står c=12

 

 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.