Tysk

Hjælp

10. maj 2013 af dans111 (Slettet)

Er denne sætning korrekt? Seine Haar ist gelb und Grün und seine Augen und Nase ist blau.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Haar = (køn, tal)? Afpas det personlige pronomen hertil.

Grün = adjektiv (stavning).

Augen und Nase (kombineret = tal?, tilpas verbet).


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2013 af Bielefeld (Slettet)

Sein Haar ist gelb und grün und seine Augen und Nase sind blau.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.