Matematik

Regression på TI-89

12. maj 2013 af Solvejens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har en regneforskrift:   y = g(x),   hvor g(x) = b · ax

- Er det ikke korrekt, at dette er en eksponentiel funktion?

Når jeg har indtastet mine værdier i Stat/List på min lommeregner og vælger ExpRegression, viser den værdierne, MEN den skriver også, at regneforskriften er y = a · bx

Det forstår jeg ikke helt...?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. maj 2013 af Yang (Slettet)

Det er en eksponentiel udvikling. 

Jeg tror ikke, du skal tage det så tungt, at a og b er byttet rundt. Det er jo bare konstanter. Det er nemlig den samme sammenhæng, der er tale om. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Visse firmaer bytter rundt på a og b - så det må du osse bare gøre, når du bruger TI-89.

Du skal bare bruge din maskine i DENS sprog - og derefter aflevere til din lærer i HANS sprog . . .

;-)


Skriv et svar til: Regression på TI-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.