Matematik

a2 + b2 = c2

13. maj 2013 af Aaby17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,
Jeg vil gerne sige nogle kloge ord, til den her opgave. Men havde håbet på at nogle af jer, kloge mennesker der ude, kunne hjælpe mig.

Du skal redegøre for sætninger vedrørende geometri.
Du skal gøre rede for Pythagoras læresætning: a2 + b2 = c2
og giv eksempler på hvordan den anvendes.
Inddrag evt. emneopgaven ’Geometri’.

Tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2013 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: a2 + b2 = c2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.