Matematik
eksponentialligning
17. oktober 2005 af
axell (Slettet)
Hej
Jeg skal finde nedbrydninskonstanten k i følgende ligning
V(t)=100 x 0,931^t
t er tiden i døgn.
Kan jeg bare sætte t=1 og derved få een ubekendt?
Jeg skal finde nedbrydninskonstanten k i følgende ligning
V(t)=100 x 0,931^t
t er tiden i døgn.
Kan jeg bare sætte t=1 og derved få een ubekendt?
Svar #1
17. oktober 2005 af fixer (Slettet)
Hvis du blot sætter t=1 kan jeg ikke se der står andet end at
V(1) = 93.1
Hvordan er nedbrydningskonstanten defineret?
V(1) = 93.1
Hvordan er nedbrydningskonstanten defineret?
Svar #2
17. oktober 2005 af axell (Slettet)
Tidligere i opgaven er der givet
V(t)=100 x e^-kt
Her havde jeg en konstant opgivet på 0,053
V(t)=100 x e^-kt
Her havde jeg en konstant opgivet på 0,053
Skriv et svar til: eksponentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
