Dansk

Reklamer som fordybbelsomårde

26. maj 2013 af Umuligt (Slettet)

Hejsa

Jeg har trukket reklamer som fordybbelsområde. Min lærer har opgivet 6 reklamer, som jeg kan perskeptivere til. Nu skal jeg finde min egen. Jeg ved bare ikke, hvor jeg skal starte. Det skal være en trykt reklame. Er det bare sådan, at jeg går ud og køber en avis og finder en reklame? 

Er der nogle med noget specialt, som I vil anbefale?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2013 af Yang (Slettet)

Du kan jo kigge i diverse reklamer eller gratis aviser. Vi fik i forbindelse med vores reklameforløb en reklame fra Arla (den omhandlede vist noget yoghurt) og man kunne - utroligt nok - sige rigtig meget om reklamen. 

 


Svar #2
26. maj 2013 af Umuligt (Slettet)

Hvad blev der eksempelvis lagt vægt på? Jeg overvejer en reklame fra Diesels global warning ready-serie. Er det noget, som I tror vil fungere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2013 af Yang (Slettet)

Nu har jeg haft dansk på A-niveau, så der var vel større krav i forhold til, hvad der forventes af dig. Vi fokusere bl.a. på sproget (formidlingen), kommunikative funktioner og sammenspillet mellem billede og brødteksten.

Hvis det er en reklame/reklameserie, som du tror, du kan benytte dig i danskfaglig sammenhæng, skal du selvfølgelig bare vælge det. Man behøver ikke gøre tingene sværere end det reelt er. 


Svar #4
26. maj 2013 af Umuligt (Slettet)

I de reklamer jeg har overvejet er der desværre ingen brødtekst. Er du muligt, at du kan linke til en reklame i har arbejdet med? Jeg skal også kunne perskeptivere det til min pensum. Hvis det er muligt, vil jeg gerne drage pareller til romantikken eller det moderne gennembrud, hvilket har været to af vores hovedpunkter i år. Det ville give mange point.


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. maj 2013 af Idasp96

Hej! Du kunne jo også bruge en rekalme i tv'et det gik jeg i hvert fald op i til eksamen. f.eks. Ok -altid billig benzin, eller tulip pålækker (Den der med bjørnen, som er lidt forvirret :)) eller Wupti reklame. Bare lidt forslag :)

 


Skriv et svar til: Reklamer som fordybbelsomårde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.