Matematik

løsning på forklaringsopgave haster.

28. maj 2013 af Hanneeeee (Slettet) - Niveau: B-niveau

vedhæftede opgave, anyone?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Forklar betydningen af konstanterne a og b i den lineære sammenhæng

y = f(x) = ax + b

Prøv at beregne f(0) , og derefter f(1) - f(0) .


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2013 af peter lind

Find drengenes højde når de er 5 år

Find hvor meget drengene vokser på et år


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2013 af 123434 (Slettet)

f(0)=110  5 år 115,5? Han må vokse 5,5cm om året?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er det, som hældningskoefficienten 5,5 betyder. Men det er efter 1 år, at højden er 115,5 . Dog gælder formlen kun for aldre mellem 5 år og 17 år.


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Så den 6-årige dreng er 115,5 cm høj? f(1)=115,5


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: løsning på forklaringsopgave haster.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.