Idræt

FRAVÆR

05. juni 2013 af Denicec

må en lærer gene give en en lavere karakter, fordi man har for høj fravær i faget? Altså skal hun ikke kigge på på præsetation i faget, da jeg har været der i mange timer, men pludelig gik det bare den negative retning og min fravær steg....????


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2013 af Ukendtstræber (Slettet)

RImeligt nok, ja. Det må de gerne. Du går glip af pensum. Det betyder ikke det stor hvis det er et par gange der handler om, men langtids, så jo. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2013 af ceciliexxx (Slettet)

Altså, de gange du ikke har været der, har du vel præsteret til en -3, så ja det må læreren godt. Man kan også sige, hvis det nu var skriftligt fravær, og du kun have afleveret 1 aflevering over hele året, og du fik 10 for den, var det så rimeligt, at du fik 10 i årskarakter? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2013 af RRK (Slettet)

...


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. juni 2013 af Yang (Slettet)

Jeg mener, der har vaeret rimelig mange debatter om netop sammenhaengen mellem fravaer og karakternedrykning. Oftest blev det naevnt, at laererne ikke maa traekke eleven ned grundet fravaer eller forsinket aflevering, men det er nok umuligt i praksis. #2 har uden tvivl en god pointe.


Brugbart svar (3)

Svar #5
12. juni 2013 af JJ-cool (Slettet)

det må man ikke.
Karakteren skal være fagligt begrundet. Men det kan den jo også sagtens være, i og med hyppigt fravær giver mange huller i den faglige viden, så det er nok det, din lærer har ment

man må ikke give minus 3 til en elev, der ikke har været til timen, ligesom man ikke må give -3  for en manglende aflevering - sådan er reglerne


Skriv et svar til: FRAVÆR

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.