Matematik

Hjælp!

05. juni 2013 af Derya2990 (Slettet) - Niveau: A-niveau

2 1/5 + 3/10 = ???? 8 - 2 1/2 = ???? 4 1/2 : 3 = ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Omregn de blandede tal til uægte brøker, og forlæng til brøkernes fællesnævner.


Svar #2
05. juni 2013 af Derya2990 (Slettet)

????


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Prøv at forklare, hvad det er, du ikke forstår.


Svar #4
10. juni 2013 af Derya2990 (Slettet)

Lad os sige den første ... det er : 2 1/5 + 3/10 = 2 4/15 eller hvad? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. juni 2013 af mathon

 

            21/5 + 3/10                  Du kan ikke lægge brøker sammen uden en fælles nævner.
                                              1/5 forlænges (ganges i tæller og nævner) med 2, så den bliver til tiendedele

            22/10 + 3/10  =  2 + 2/10 + 3/10 = 2 + 5/10 = 2 + 1/2 = 21/2

  


Svar #6
11. juni 2013 af Derya2990 (Slettet)

Nåår på den måde? Taak! :)


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.