Matematik
Fordelingsfunktionen
Hej Matematikker. Jeg sidder her og ikke rigtig ved hvad en fordelingsfunktion er. Er der en klog sjæl der gerne vil forklare mig lidt om den? Den skulle se således ud: F(x) = P(V ≤ x).. mange mane tak for hjælpen.
Svar #1
07. juni 2013 af peter lind
se https://da.wikipedia.org/wiki/Fordelingsfunktion og https://en.wikipedia.org/wiki/Cumulative_distribution_function
Svar #2
07. juni 2013 af ultramaniac (Slettet)
#0 Givet en sandsynlighed P på (Rn,Bn) da er fordelingsfunktionen F:Rn→[0,1] givet ved
F(x1,...,xn)=P(×i=1,...,n(-∞,xi]) for (x1,...,xn)∈Rn
... man kan vise at F bestemmer P entydigt!
Skriv et svar til: Fordelingsfunktionen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
