Matematik

Matrice-beregning

11. juni 2013 af BeerFear (Slettet)

Mangler hjælp... :-$ Hvis nogle please vil hjælpe mig...

Opgaven er vedhæftet som bilag, og er opgave 3 til opgave 5 primært. Opgave 6 forstår jeg heller ikke helt, men er mindre vigtigt.

Jeg vil blive enorm glad, hvis nogen vil hjælpe! :-)

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2013 af peter lind

Der gælder OP = OP0+P0P  hvoraf man får P0P= OP-OP0 = x-x0. Drejningen omkring P0 vil føre P over i et punkt Q Der vil gælde P0Q = A *P0P = A*(x-x0)  og dermed får man OQ = OP0+ P0Q = x0+A(x-x0)

I næste spørgsmål kan du enten bruge ovenstående til at dreje punktet altså regne baglæns eller også kan du bruge geometriske betragtninger.


Svar #2
12. juni 2013 af BeerFear (Slettet)

Mange tak for din besvarelse!!! :-)


Skriv et svar til: Matrice-beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.