Studievalg og videregående studie

HHX eller STX

21. juni 2013 af MikkelMalm (Slettet)

Hej 

Som mange andre før mig har jeg problemer med at finde ud af hvad vil efter sommerferien. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af om jeg vil på HHX eller om jeg vil på STX.

Jeg interessere mig helt vildt meget for de matematiske fag på HHX, og er også ret sikker på at jeg vil tage en vidergående uddannelse som f.eks økonom eller advokat. Så i forhold til mine fremtidsplaner vil HHX nok være det bedste valg.

Jeg er dog også helt vildt med at spille musik, og og så vil STX være det bedste valg. Derudover minder min "sociale omgangskreds" også mest  om dem der går på STX. Det er mit indtryk at STX har plads til alle typer, hvor HHX måske mere har lidt mere ens typer. 

Jeg er desuden også i tvivl om hvilken uddannelse der giver den bedste almene viden.

Så på den ene side har jeg HHX som vil være et perfekt valg, i forhold til min uddannelse, og på den anden side er der STX, som den sociale del af mig helst vil gå på, og som nok også er den skole, som den sociale del af mig passer bedst på.

Hvis der er nogen af der kan hjælpe mig med at vælge vil det være helt fantastisk.

Vh

Mikkel


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2013 af Anxyous (Slettet)

Det lyder som om, at STX lyder mest interessant for dig.

En mulighed er at tage STX på 3 år som sædvanligt, for så bagefter at tage HHX på et halvt år. Så får du begge uddannelser på 3½ år.


Svar #2
23. juni 2013 af MikkelMalm (Slettet)

Tak for svaret! :)


Skriv et svar til: HHX eller STX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.