Matematik

Lineær algebra

21. juni 2013 af RFJ86 (Slettet)

Er der kan hjælpe mig igang med disse to opgaver?


Svar #1
21. juni 2013 af RFJ86 (Slettet)

https://www.dropbox.com/s/8tsqqqrzn3nqfmq/Sk%C3%A6rmbillede%202013-06-21%20kl.%2020.51.39.png


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Du må finde på en bedre måde at kommunikere opgaverne. Upload skærmbilledet som en fil, der vedhæftes i et indlæg.


Brugbart svar (2)

Svar #3
21. juni 2013 af peter lind

b) Du kan bruge b3=b1×b2 som den tredje basisvektor. Der er også mulighed for et gæt på en simpel vektor

c) Løs ligningssystemet v = x1*b1+x2*b2+x3*b3


Svar #4
21. juni 2013 af RFJ86 (Slettet)

Ved godt er er lidt sjusket, men jeg kunne ikke får den til at vedhæfte filen. Prøver igen.

Vedhæftet fil:21.pdf

Svar #5
21. juni 2013 af RFJ86 (Slettet)

#3

I forhold til opgave b.

Så den tredje basisvektor kan bestemmes til b3=(-3, 6, -3)


Brugbart svar (1)

Svar #6
21. juni 2013 af peter lind

Ja. Du kan gøre det lidt nemmere for din videre beregning hvis du i stedet sætter b3 =(3, 6, -3)/3


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. juni 2013 af peter lind

Jeg opdager lige at der er en fortegnsfejl i #6 Den har du frhåbentlig selv opdaget


Svar #8
21. juni 2013 af RFJ86 (Slettet)

Jeps... Tak

Skriv et svar til: Lineær algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.