Dansk

En Krimi Novelle - Landevejen

21. juni 2013 af JeppeL2 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle, jeg skal skrive en krimi novelle til på Torsdag. Har skrevet den hurtigt, jeg syntes der er noget galt med selve historien. Kig den venligst igennem og evt. komme med nogle forslag eller fejl :)

 

Mvh Jeppe

 

Han så en bil komme og prøvede at stoppe den, men sneen gjorde så han var umulig at se. Han fortsatte hen af vejen for at se om der var liv. Ikke nok med med hans fødder var følelseløse og hans højre arm brækket, så var hans venstre ben også ved at give op. Han vidste at det var umuligt for ham at gå længere i hans tilstand, så han ledte efter læ. I det kom han i tanke om at der var et åbent vindue ind til den lukkede tankstation. Han begav sig stille og roligt hen med sine sidste kræfter hen imod tankstationen. Det tog hårdt på ham, men nu var han endelig nået frem til det åbne vindue. Han prøvede flere gange at kravle ind af vinduet, men det sad for højt og han havde ingen kræfter tilbage. Over i hjørnet var der en lille kasse. Han tog kassen hen til vinduet og med lidt held kom han ind. Han ledte efter et tæppe eller noget der kunne varme ham. Efter et par minutters søgen fandt han nogle gamle puder, han satte sig ned og tog dem rundt om sig, og lagde sig til at sove. Lidt senere vågnede han af et brag, han havde fået varmen, men han havde stadig utrolige smerter.
En motor lød udenfor den lukkede tankstation, og nogle nøgler raslede. Til hans held, trådte en gammel mand ind af døren. Den gamle man så ham straks ligge der og begyndte at hjælpe. Manden spurgte hvad der var sket og han forklarede at hans navn var Leon og at en fyr ved navn John var efter ham, fordi Leon var i et biluheld med Johns Kone og datter, den aften var Leon fuld, og kun han overlevede, og han blev aldrig sigtet fordi han nægtede spiritus kørsel. Manden tog sin hat af og spurgte om han ikke vil med hjem og have lidt af spise og drikke. Leon takkede ja til manden, og de kørte væk i bilen. Da han trådte af døren med den gamle mand kiggede Leon sig omkring i huset, og kunne straks se at det var et normalt pensionist hjem. Ud af køkkenet kom en dame på omkring 70 år og hilste pænt på ham, og spurgte den gamle mand hvem Leon var. Den gamle mand gik ud i køkkenet og forklarede damen hvad der var sket. Damen så chokerede på ham, men bød ham så velkommen, og sagde han kunne blive så længe han vil. Han smilte til den gamle dame og takkede. Efter maden gik Leon rundt i huset og så sig omkring, han kunne ikke lade være med at bemærke alle billederne af den gamle mand i militær og politi uniform. Den gamle mand trådte ind i stuen og forklarede Leon at han var Officer og gjorde tjeneste i Irak og Afganistan. Leon skulle lige til at forlade huset, men den gamle mand insisterede på at han blev natten over, så det gjorde han. Næste morgen da Leon vågnede sad et par politibetjente i stuen og drak kaffe. Leon kom ud af døren med en morgenkåbe på som han havde lånt af den gamle mand. Leon forklarede politiet hele historien, og blev kørt på hospitalet. Den ene politibetjent spurgte ham om han var klar over hvad der vil ske med ham. Leon nikkede og tog konsekvenserne som en mand. Leon lå på stue 6 etage 4. I det sekundt politibetjenten gik på toilettet, trådte John ind af døren. Leon skreg men han vidste der  var intet han kunne gøre, frem kom pistolen, og skudet. Svedet var over det hele, landet vådt og op vågnet han fra sin drøm.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2017 af William43

.


Skriv et svar til: En Krimi Novelle - Landevejen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.