Generelt

Billedkunst, mediefag og idræt i gym?

02. juli 2013 af NadiaNK (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hej!

Hvordan foregår billedkunst, mediefag, og idræt i gymnasium?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juli 2013 af haninh (Slettet)

STX?


Svar #2
02. juli 2013 af NadiaNK (Slettet)

Ja

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juli 2013 af haninh (Slettet)

Okay jeg valgte ikke billedkunst eller mediefag, så det kan jeg ikke hjælpe så meget med udover at hvis det er på C niveau så har du det i 1 år på laveste niveau. Idræt har du alle 3 år uanset hvilket niveau du har det på :)


Svar #4
02. juli 2013 af NadiaNK (Slettet)

Nej du misfortod mig, jeg mener hvordan timerne foregår, altså jeg har hørt at i billedkunst skulle man kunne analysere billeder, og idræt skulle man ikke bare træne man skulle også noget andet men jeg kan ikke huske det, og jeg er heller ikke sikker omkring det med billedkunsten så derfor spørge jeg om hvordan det foregår, hvad man laver i timerne osv.

Brugbart svar (1)

Svar #5
02. juli 2013 af haninh (Slettet)

ehm det er i hvertfald ikke som i folkeskolen hvor det at du bare er med er nok. De forventer at du kan øvelserne ordentligt og i 3.g som afslutning blev vi bedt om at løbe 5 km. Der var også en periode hvor vi skulle have danseundervisning og der filmede de os, for at se hvem der kunne trinene ordentligt og hvem der fumlede rundt :P Til billedkkunst hørte jeg også at man skulle kunne fagbegreber og det med at analysere.... Du skal selvfølgelig ikke tage det jeg siger som om at lærerne er nogle slavepisker der holder øje med dig, men mere som i at der lægges mere til undervisningen end i folkeskolen...


Svar #6
02. juli 2013 af NadiaNK (Slettet)

Synes du mediefag er bedre end billedkunst?

Brugbart svar (1)

Svar #7
02. juli 2013 af haninh (Slettet)

Jeg ved ikke hvad mediefag er da min skole ikke tilbud dette fag, vi havde kun billedkunst, drama og musik. Jeg har selv haft billedkunst i 7 år og valgt ikke tage det fordi jeg ville prøve noget nyt. Men det kommer jo mest an på hvad du er interesseret i :)


Svar #8
02. juli 2013 af NadiaNK (Slettet)

Du har ret, måske kan det være dårligt/svært for andre, men måske ikke mig. Det kommer an på hvad JEG nteressere mig i, fordi alle har svage og stærkesider omkring nogle ting som ikke er ens (måske kan nogens være)

Skriv et svar til: Billedkunst, mediefag og idræt i gym?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.