LaTeX

Shell escape, GNUplot og Texmaker.

06. juli 2013 af Elleberg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej LaTeXere!

Jeg sidder og prøver at få GNUplot til at spille med Texmaker og min MIKtex opsætning.

Jeg har lagt GNU i PATH, og jeg har indsat shell escape sådan her (http://imgur.com/NpJHWjY) lidt i tvivl om hvad jeg faktisk skal gøre nu.. 

Når jeg prøver at compile den her kode:

\begin{document}

\begin{gnuplot}[terminal=pdf,terminaloptions={font ",10" linewidth 3}]
    plot sin(x), cos(x)
\end{gnuplot}

\begin{gnuplot}[scale=0.8]
    set grid
    set title 'gnuplottex test $e^x$'
    set ylabel '$y$'
    set xlabel '$x$'
    plot exp(x) with linespoints
\end{gnuplot}

\end{document}

Får jeg den her fejlog:

"Shell escape not enabled"

Her er min opsætning igen:

http://imgur.com/NpJHWjY

Nogle ideer?

Det skal lige siges at jeg har haft Texlive installeret tidligere, jeg ved ikke om det kan skabe konflikter.
 


Skriv et svar til: Shell escape, GNUplot og Texmaker.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.