Matematik
lininger
25. oktober 2005 af
hhalex (Slettet)
Hvorfor hedder det funktionen - "f(x)"=-7x3
Og hvordan kan man løse denne lille lette ligning. Jeg har besvær med at kunne dem.
x=2
Og hvordan kan man løse denne lille lette ligning. Jeg har besvær med at kunne dem.
x=2
Svar #1
25. oktober 2005 af sigmund (Slettet)
Du bliver nødt til at præcisere dit problem, inden vi kan hjælpe dig.
Skriv et svar til: lininger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
