Tysk

oversæt

19. august 2013 af IdaElevYeah (Slettet) - Niveau: 8. klasse

"Entschuldigung, darf ich kurz stören?" = Unskyld (mig), må jeg få lov til at forstyrre?

"Ja, bitte. Worum geht es?"  =  Ja, igen årsag...

"Ich arbeite zum Thema ,,Feste, Feiern, Geburtstag." Woran denkst du spontan bei diesen Worten?

"An meinen Geburtstag, ubedingt. Mein 16. Geburtstag, der war etwas ganz Besonderes."

"Wieso?"

Jeg er lidt forvirret omkring de her sætninger, og der er også en hel masse andre, men det er måske lidt nederen at få jer til at oversætt dem alle sammen..?:) Lige de her ville det være rart, hvis der var nogle som vidste hvordan de er på dansk..:-) Tak på forhånd!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

På dansk har man et udtryk "ingen årsag", men det er nu ikke betydningen i sætning 2.

"Ja, bitte. Worum geht es?"  = "Ja, meget gerne. Hvad drejer det sig om?"

Har du slet intet forslag til de tre sidste sætninger?


Svar #2
20. august 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

Prøvede mig lidt frem og fandt så frem til mit resultat :) Og mange tak!


Skriv et svar til: oversæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.