Matematik

Hjælp

28. august 2013 af Tom12 (Slettet)
Niels har fået nyt akvarium. Længde: 1,2 m bredde: 30 cm højde ; 40 cm
1) hvor stort er Niels akvarium? 120*30*40=144000 cm rigtigt
Akvariet skal fyldes indtil 5 cm fra toppen
2)hvor mange liter vand skal Niels fylde i ?er det så 40-5 = 35 35*1,2=54 l

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2013 af JG0005 (Slettet)

1 er rigtigt, men 2'er ikke desværre forkert,  du skal bare sige 120 cm * 30 cm * 35 cm


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2013 af JG0005 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2013 af 123434 (Slettet)

5 cm fra toppen. så 40cm-5cm=35cm

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. august 2013 af 123434 (Slettet)

12dm*3dm*3,5dm=126dm^3=3 liter


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2013 af JG0005 (Slettet)

# 4 hvordan er 126dm^3=3 liter`?


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. august 2013 af JG0005 (Slettet)

1 dm^3 er da lige med 1 liter


Svar #7
28. august 2013 af Tom12 (Slettet)

Er det så 120*35*30cm=126 l

Brugbart svar (0)

Svar #8
28. august 2013 af JG0005 (Slettet)

ja, men jeg anbefaler du får styr på enheden. 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.