Matematik

PLEASE, hlælp mig!

28. august 2013 af Tingest (Slettet) - Niveau: 9. klasse

a) 2 + 31/10 – 7 + (3 + 11 ) 4

b) (2 + 31)/10 – 3 (3 + 11 ) + 4

c) 1/10 – 7 (3 + 11 )

Tak, på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2013 af 123434 (Slettet)

C) 1/10-21-77=1/10-98=-97,9


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2013 af christinacomaco (Slettet)

a) ophæv parentesen ved at gange 4 ind i (dvs. 4*3 og 4*11), så står der: 2+31/10-7+12+44

Dernæst dividerer du (31/10), så står der: 2+3,1-7+12+44

Det regner du bare (=54,1)

 

b) gang 3 ind i parents (3*3 og 3*11), hvorved parentsen forsvinder, så der står: (2+31)/10-9+33+4

Så dividerer du 2+31 med 10 (dvs 33/10), så står der: 3,3-9+33+4,

og så regner du det ud (=31,3)

 

Gang og divider altid først, dernæst plus og minus


Skriv et svar til: PLEASE, hlælp mig!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.