Matematik

Hej

01. september 2013 af shapour2011 (Slettet) - Niveau: B-niveau
hvad er a=49^1/2

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2013 af SuneChr

At opløfte noget i  1/2 er det samme som at tage kvadratroden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2013 af LeonhardEuler

49½ = √49 = __


Svar #3
01. september 2013 af shapour2011 (Slettet)

hvad så når der opløftet til-1/3 eller når der parentes f.ex. C=27^-1/3
Tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2013 af SuneChr

# 3

Generelt gælder


for  alle  a > 0    og    q ≠ 0


Skriv et svar til: Hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.