Tysk
Oversættelser
27. oktober 2005 af
CamillaTG (Slettet)
Hey :)
Ville lige høre om nogle kloge mennesker ville rette mine tysk oversætninger.
Sønnen bliver stor =
Der sohn wird gross
Bliver du let træt? =
Wirst du leicht müde?
Desvære bliver jeg let træt =
Ich werde leider leicht müde
De bliver sikkert snart raske =
Sie werden sicher balt gesund
Han bliver snart rask igen =
Er wird wieder balt gesund
Det bliver sent lyst =
Es wird hell spät
Hvad man ikke er, bliver man måske senere=
Was man nicht ist, wird man vielleicht später
Arbejdet bliver hårdt =
Die Arbeit wird holdt
Hvorfor bliver de så stille?
Warum würden sie stellen?
Det bliver sandelig spændende =
Es wird aber spannend
I bliver glade, men jeg bliver ked af det =
Ihr wirdet froh, aber ich werde traurig
Snart bliver landet fattigt, og så bliver vælgerne vrede =
Bald das Land arm, und zu wirde der wähler böse
Så skal jeg også lave dem i datid, men er det ikke bare at sætte datidsformen af werden ind?
På forhånd tak.
Ville lige høre om nogle kloge mennesker ville rette mine tysk oversætninger.
Sønnen bliver stor =
Der sohn wird gross
Bliver du let træt? =
Wirst du leicht müde?
Desvære bliver jeg let træt =
Ich werde leider leicht müde
De bliver sikkert snart raske =
Sie werden sicher balt gesund
Han bliver snart rask igen =
Er wird wieder balt gesund
Det bliver sent lyst =
Es wird hell spät
Hvad man ikke er, bliver man måske senere=
Was man nicht ist, wird man vielleicht später
Arbejdet bliver hårdt =
Die Arbeit wird holdt
Hvorfor bliver de så stille?
Warum würden sie stellen?
Det bliver sandelig spændende =
Es wird aber spannend
I bliver glade, men jeg bliver ked af det =
Ihr wirdet froh, aber ich werde traurig
Snart bliver landet fattigt, og så bliver vælgerne vrede =
Bald das Land arm, und zu wirde der wähler böse
Så skal jeg også lave dem i datid, men er det ikke bare at sætte datidsformen af werden ind?
På forhånd tak.
Svar #1
27. oktober 2005 af jönsson (Slettet)
Ville lige høre om nogle kloge mennesker ville rette mine tysk oversætninger.
Sønnen bliver stor =
Der sohn/ wird gross
Bliver du let træt? =
Wirst du leicht müde?
Desvære bliver jeg let træt =
Ich werde leider leicht müde
De bliver sikkert snart raske =
Sie werden sicher balt/ gesund
Han bliver snart rask igen =
Er wird wieder/skal flyttes balt gesund
Det bliver sent lyst =
Es wird hell spät
Hvad man ikke er, bliver man måske senere=
Was man nicht ist, wird man vielleicht später
Arbejdet bliver hårdt =
Die Arbeit wird holdt/se ordbog
Hvorfor bliver de så stille?
Warum würden/ sie/ +så stellen(stellen = at stille = verbum, find adjektiv i ordbog)?
Det bliver sandelig spændende =
Es wird aber spannend
I bliver glade, men jeg bliver ked af det =
Ihr wirdet/ froh, aber ich werde traurig
Snart bliver landet fattigt, og så bliver vælgerne vrede =
Bald +wird das Land arm, und zu/ wirde/ der/flertal wähler böse
Emne: Oversættelser
Skrevet den: 27-10-2005 20:40:30
--------------------------------------------------------------------------------
Så skal jeg også lave dem i datid, men er det ikke bare at sætte datidsformen af werden ind?
jo
Et par stavefejl har jeg markeret, se ordbog. Desuden så hedder ikke zu. würden = ville blive. Endelig enkelte andre forkerte bøjninger af werden. Jeg har markeret alle de fejl jeg fandt(om jeg fandt alle, er så en anden sag :-))
jönsson
Sønnen bliver stor =
Der sohn/ wird gross
Bliver du let træt? =
Wirst du leicht müde?
Desvære bliver jeg let træt =
Ich werde leider leicht müde
De bliver sikkert snart raske =
Sie werden sicher balt/ gesund
Han bliver snart rask igen =
Er wird wieder/skal flyttes balt gesund
Det bliver sent lyst =
Es wird hell spät
Hvad man ikke er, bliver man måske senere=
Was man nicht ist, wird man vielleicht später
Arbejdet bliver hårdt =
Die Arbeit wird holdt/se ordbog
Hvorfor bliver de så stille?
Warum würden/ sie/ +så stellen(stellen = at stille = verbum, find adjektiv i ordbog)?
Det bliver sandelig spændende =
Es wird aber spannend
I bliver glade, men jeg bliver ked af det =
Ihr wirdet/ froh, aber ich werde traurig
Snart bliver landet fattigt, og så bliver vælgerne vrede =
Bald +wird das Land arm, und zu/ wirde/ der/flertal wähler böse
Emne: Oversættelser
Skrevet den: 27-10-2005 20:40:30
--------------------------------------------------------------------------------
Så skal jeg også lave dem i datid, men er det ikke bare at sætte datidsformen af werden ind?
jo
Et par stavefejl har jeg markeret, se ordbog. Desuden så hedder ikke zu. würden = ville blive. Endelig enkelte andre forkerte bøjninger af werden. Jeg har markeret alle de fejl jeg fandt(om jeg fandt alle, er så en anden sag :-))
jönsson
Svar #2
27. oktober 2005 af danielruhmann (Slettet)
Der Sohn wird groß
Wirst du leicht müde?
Ich werde leider leicht müde
Sie werden sicher bald gesund
Er wird wieder bald gesund
Es wird spät hell
Was man nicht ist, wird man vielleicht später
Die Arbeit wird schwer
Warum werden sie so still/wortkarg(fåmælt)?
Es wird wirklich spannend
Ihr werdet froh, ich werde aber traurig
Bald wird das Land arm, und dann werden die Wähler zornig/böse
ja, øvelsen gik ud på, om du kunne bøje "werden". Mange steder gik det godt. Du skal nok tjekke din egen aflevering lidt bedre igennem næste gang - så lærer du i hvert tilfælde mere:-)
Wirst du leicht müde?
Ich werde leider leicht müde
Sie werden sicher bald gesund
Er wird wieder bald gesund
Es wird spät hell
Was man nicht ist, wird man vielleicht später
Die Arbeit wird schwer
Warum werden sie so still/wortkarg(fåmælt)?
Es wird wirklich spannend
Ihr werdet froh, ich werde aber traurig
Bald wird das Land arm, und dann werden die Wähler zornig/böse
ja, øvelsen gik ud på, om du kunne bøje "werden". Mange steder gik det godt. Du skal nok tjekke din egen aflevering lidt bedre igennem næste gang - så lærer du i hvert tilfælde mere:-)
Skriv et svar til: Oversættelser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
