Matematik

Finde en differensligning

03. september 2013 af mikkelse2 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej derude. 

Jeg skal bruge hjælp til at udlede en differensligning

Find en differensligning, der bestemmer stien for Yt, givet initialindkomsten Y0, og løs denne differensligning og jeg kender til følgende:

Yt = nationalindkomst
It = de totale investeringer
St = den totale opsparing

 

St = αYt
It+1 = β(Yt+1 – Yt)
St=It

 

Gerne med grundige forklaringer.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2013 af SuneChr

Det er formodentlig en opgave, der rettelig burde stilles i <Virksomhedsøkonomi>, hvor matematikerne dér er mere bekendt med merkantil terminologi. Så prøv dér.


Svar #2
03. september 2013 af mikkelse2 (Slettet)

Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Finde en differensligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.