Dansk

Autentisk?

08. september 2013 af hejhejhejhej2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Hvad betyder det når en handling er autentisk, og stilen er berettennde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2013 af Gliates (Slettet)

#0

Hvis man siger at en film er autentisk, så er det noget som er sket i virkeligheden


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2013 af mathon

autentisk = som det er foregået i virkeligheden = pålidelig genfortælling

berettende = fortællende og redegørende


Svar #3
08. september 2013 af hejhejhejhej2 (Slettet)

Mange tak :)


Skriv et svar til: Autentisk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.