Matematik

Monotoniforhold????!!??

11. september 2013 af budaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej :)

Er der nogen der kan hjælpe mig med en opgave der handler om differentcialregning  monotoniforhold ? jeg har vedhæftet opgaven

jeg har lidt svært ved at forstå opg 2 b og opgave 7  


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2013 af peter lind

Din fil er ulæselig


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2013 af Sapfort (Slettet)

Dette er opgave 7, ikke?

Opgave 7:

En funktion f er bestemt ved

                                    f(x) = x3 – 3x2 – 9x + 6

a) Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(2, f(2)).
b) Benyt f’(x) til at argumentere for grafens forløb.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2013 af peter lind

benyt at ligningen for en tangen til grafen for en funktion f(x) I punktet (x0, f(x0)) er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Svar #4
11. september 2013 af budaaaa (Slettet)

Ja det er opgave 7, jeg har også brugt den ligning til opgave 2   


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Du bliver nødt til at formulere Opg 2 først.


Svar #6
11. september 2013 af budaaaa (Slettet)

Andersen11

i opg 2 skal jeg finde monotoniforholdet ( hvilket er det som jeg ikke forstår) jeg har bare fundet nulpunkterne men ved ikke hvor jeg skal gå derfra ??


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Man undersøger monotoniforholdene for en funktion f(x) ved at lave fortegnsundersøgelse for dens afledede funktion f '(x) . Start med at løse ligningen f '(x) = 0 .

Du har jo ikke defineret opgave 2 -- derfor bad jeg dig om at formulere opgaven først.


Svar #8
11. september 2013 af budaaaa (Slettet)

når ja men tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: Monotoniforhold????!!??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.