Matematik

Isolering af ubekendt

12. september 2013 af johannowiz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, har en ligning i fysik som siger følgende:

Horizontal shift = Ø/k = Ø/(2π/λ) = Øλ/2π

Hvordan kommer jeg frem til phase angle = Ø = (2π × horizontal shift) / λ , og hvad står krydset x for? er det at gane på kryds?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2013 af mathon

                                Ø/k = Øλ/2π

                                1/k = λ/2π

                                 k = 2π/λ

   

                               


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. september 2013 af mette48 (Slettet)

x er et gangetegn

Horizontal shift = Ø/k = Ø/(2π/λ) = Øλ/2π

Horizontal shift =  Øλ/2π                   ganger med 2π og deler med λ på begge sider

Horizontal shift *2π/λ=  (Øλ/2π ) * 2π/λ               forkort derefter


Skriv et svar til: Isolering af ubekendt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.