Matematik

hjælp

18. september 2013 af Tasha7 (Slettet)

Nogen der ved hvordan man får denne her i parentes? 

4x+1 - 4x


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt udtrykket for kvadratet på en toleddet størrelse.


Svar #2
18. september 2013 af Tasha7 (Slettet)

og hvordan gør man det? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. september 2013 af overkontroversiel (Slettet)

Brug Kvadratsætningerne

(2x-1)2  = 4x- 4x + 1


Svar #4
18. september 2013 af Tasha7 (Slettet)

kan du skrive mellemregningerne? 


Svar #5
18. september 2013 af Tasha7 (Slettet)

men hvorfor - 4x?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. september 2013 af teamwork (Slettet)

fordi

(a-b)^2 = a^2+b^2-(2*a*b) =( 4x^2)+(1^2)-(2*2x*1) = 4x^2+1-4x 


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. september 2013 af 123434 (Slettet)

5# Måske fordi?

(a-b)^2=a^2+b^2-2ab


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

Det var jo netop det, der blev skrevet i #6.


Svar #9
18. september 2013 af Tasha7 (Slettet)

Okay tak for svarene :)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.