Matematik

Funktionsforskrift - ?!Hjælp!?

19. september 2013 af michelle1998 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hjælp!
Jeg står med en aflevering og forstår virkelig ikke hvad en funktionsfoskrif er ... så plis hjælp 


sådan her ser opgaven ud : opstil en funtionsforskrift, der viser sammenhængen mellem længden af muren og masse af stenfyldet

Murens længde i meter     2        4         6       8         10

Fyldets masse i ton          110    220    330     440      550


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2013 af 123434 (Slettet)

a=(550-110)/(10-2)=440/8=55

y=55x?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2013 af SuneChr

Funktionsforskriften skal beskrive den sammenhæng, der er imellem murens længde og fyldets masse.
Når murens længde forøges med 2 meter, øges fyldets masse med 110 ton.
Kalder vi murens længde i meter, for x
og fyldets masse i ton, for y  ,
har vi derfor forskriften:
y  =  55·x       for     2 ≤ x ≤ 10
som # 1 rigtig har skrevet.
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2013 af JSmaakjær (Slettet)

Husk at lave regression for alle punkter og ikke blot to punkter! Dette vil trække ned til en evt. eksamen . 


Skriv et svar til: Funktionsforskrift - ?!Hjælp!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.