Matematik

Hjælp i geogebra

20. september 2013 af Robertschallert (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har tegnet en exp. graf i geogebra. og den viser funktionen b*e^x
men jeg vil gerne have den til at omskrive til b * a ^x

Jeg har prøvet at højreklikke på funktionen som vist på div. tutorials, men jeg får ikke muligheden for at ændre formen. 
hvad gør jeg?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Funktionen er jo allerede skevet på formen b · ax , med a = e .


Svar #2
20. september 2013 af Robertschallert (Slettet)

Mit problem ligger i, at jeg gerne vil ændre formen til b*a^x og ved ikke hvordan man gør


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er jo ikke noget at ændre. Læs #1.

Brugbart svar (1)

Svar #4
20. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvis funktionen er bestemt på formen  b · ekx , omskriver man den til formen  b · ax ved at benytte a = ek . Men som du har skrevet det i #0, er funktionen allerede på formen  b · ax , idet k = 1.


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Du skal venstreklikke på funktionen nogle gange, indtil den skifter til blåt

:-)


Skriv et svar til: Hjælp i geogebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.