Matematik

Hjælp.

20. september 2013 af lise209 (Slettet)

Hvis 0.3 liter koster 2,40 kroner så koster 1 liter..... kr.   2,40*3=7,2+1=8,2 Er det rigtigt?

Reducer udtrykkene: (x+3)-(x-3)  , hvordan gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

1) Nej, det er helt forkert. Divider prisen for 0,3 liter med 0,3 .

2) Hæv parenteserne og reducer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2013 af SuneChr

1)  0,3 liter er ikke 1/3 liter, men 3/10 liter.
    Derfor skal der ganges med  10/3
2)
  Hæv minusparentesen.


Svar #3
20. september 2013 af lise209 (Slettet)

x+3-x+3 = x-x =0  3+3=6 resultatet er 6, korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja.


Skriv et svar til: Hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.