Matematik

hjææææælp mig

23. september 2013 af josfine232 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Den lineære funktion f(x) = ax + b går gennem punktet (8,4) og har

en absolut y-tilvækst på Δy = -6 for en absolut x-tilvækst på Δx = 3.

Bestem tallene a og b.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at a = Δy / Δx , og at grafen for f går gennem punktet (8,4) .


Svar #2
23. september 2013 af josfine232 (Slettet)

der ,mangler punktere


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad betyder det, du skriver der?

Når du har beregnet a, findes b ved at indsætte punktets koordinatsæt i forskriften

4 = a·8 + b

#3

Hvorfor skal vi vide det?


Skriv et svar til: hjææææælp mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.