Matematik

Hjælp!!!

26. september 2013 af arvanite (Slettet)
Hej jeg er i gang med at lave nogle opgaver, men er gået lidt stå. Opgaven lyder sådan her: I lufthavnen køber Aka en T-shirt til 24 dollar. Dollarkursen er 500. Hvad koster Aka's T-shirt i d.kr.?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2013 af 123434 (Slettet)

24*500/100=120 kr


Svar #2
26. september 2013 af arvanite (Slettet)

Tak for hjælpen :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2013 af Krabasken (Slettet)

#2

Prøv dog at forklare, hvordan opgaverne skal tackles i stedet for at lave andres lektier -

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2013 af 123434 (Slettet)

En dollar=5 kr

trøje koster 24 dollar, i dk kroner:24*5=120kr


Skriv et svar til: Hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.