Matematik

Grundmængde

28. september 2013 af gym25 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe med at bestemme grundmængden i denne opgave? 

Vedhæftet fil: hej.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2013 af peter lind

Alle reelle tal evt også komplekse tal


Svar #2
28. september 2013 af gym25 (Slettet)

reelle tal er 1,2,3,4..... osv ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2013 af Sapfort (Slettet)

G = {x R}


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2013 af peter lind

#2 nej det er også rationelle tal som 3/4 og irrationale tal som kvrod(2) eller π


Svar #5
28. september 2013 af gym25 (Slettet)

Det forstår jeg ikke rigtig

så det er alle tal undtagen minustal eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. september 2013 af Sapfort (Slettet)

De reelle tal er inkl. negative tal.

Fx.

-√25
-2
0
4
3/4
√5
π


Svar #7
28. september 2013 af gym25 (Slettet)

jamen har fået løsningen til 5 og -1

Hvordan kan jeg så vide hvilken en af dem der er løsning til ligningen?
Hvis det kan være begge tal?


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. september 2013 af Sapfort (Slettet)

x2 - 4x - 5 = 0

(x - 5) (x + 1) = 0

x = 5    v     x = -1

Begge løsninger er rigtige.


Skriv et svar til: Grundmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.