Matematik

Lineær regression

29. september 2013 af Birgitpigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej
Jeg har fået en opgave for hvor jeg skulle lave en lineær regression. 

En af delopgaverne er at skulle fortolke konstanterne a og b. Men vil det så sige at jeg skal forklare hvad a og b er, eller skal jeg bruge de tal jeg har fået i min forskrift? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2013 af peter lind

Du skal forklare hvad a og b er, eller om du vil hvad disse tal fortæller om lige den model, du har lavet regression på


Svar #2
29. september 2013 af Birgitpigen (Slettet)

Super tak! Opgaven handler om befolkningstilvækst, så hvordan kan det være at b er negativ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2013 af peter lind

befolkningens antal kan aftage til tiden t=0


Svar #4
29. september 2013 af Birgitpigen (Slettet)

Når ens forskrift er y=0.022024x-10.321

Er skæringen med y-aksen -10.321 eller 10.321? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2013 af peter lind

Det er -10,321


Svar #6
29. september 2013 af Birgitpigen (Slettet)

Jeg har to forskrifter den ene hedder y=12.571x-24226. 

Opgaven handler om Indiens befolknings tilvækst, så hvorfor er b negativ? 

Den anden handler om en mands kondital som har haft en positiv vækst. 

forskriften hedder her y=0.0220024x-10.321, igen hvorfor er b negativ? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. september 2013 af peter lind

Det kan jeg ikke vide, når jeg ikke ved mere om opgaven


Skriv et svar til: Lineær regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.