Matematik

Kurs i norske kroner.

02. oktober 2013 af sabi1694 (Slettet)

Hej. Håber at i vil hjælpe mig.

Familien Bjørnsson beslutter sig for at bestille en "Fri ferie pakke", som koster 2895.

Ved bestillingen skal de forud betale 1/3 af prisen.

Hvor mange norske kroner skal familien betale, når kursen for danske kroner i Norge er 107?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2013 af SuneChr

At kursen, set ud fra Norge, er 107 for DKK , vil sige, at
100 DKK = 107 NOK
Omregn da  1/3 af 2895  DKK til norsk valuta.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

Et bud:

1/3*2895kr=965kr

965kr*107/100=ca 1033 norske kroner


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

2895 : 3 = 965 DKK

100 DKK = 107 NOK

107 : 100 = 1,07

965 • 1,07 = 1032,55 NOK


Svar #4
02. oktober 2013 af sabi1694 (Slettet)

tusind tak! :-)


Skriv et svar til: Kurs i norske kroner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.