Tysk

Junge eller Jungen

06. oktober 2013 af josephinemarquard (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg sidder og laver tysk, men kan ikke finde ud af om det skal hedde Junge eller Jungen i min sætning: Jakob ist ein Junge/Jungen und ist Jugendliche. 

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

Mit forslag: Jakob ist ein Junge. 


Svar #2
06. oktober 2013 af josephinemarquard (Slettet)

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2013 af Tyskfødt (Slettet)

Svar # 1 = okay

der Jugendliche = ungt menneske   die Jugendlichen = unge mennesker


Svar #4
06. oktober 2013 af josephinemarquard (Slettet)

Mange tak! 


Skriv et svar til: Junge eller Jungen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.