Matematik
Eksponentialfunktioner
03. november 2005 af
john2005 (Slettet)
Forklar hvorfor der med skærmbilledet til højre(nedenunder), med 4 tændte funktionsforskrifter på grafregneren, kun tegnes 2 grafer.
0,5*2^X
2^(x-1)
3*(1/3)^X
(1/3)^(X-1)
En smule hjælp søges :)
Forklar hvorfor der med skærmbilledet til højre(nedenunder), med 4 tændte funktionsforskrifter på grafregneren, kun tegnes 2 grafer.
0,5*2^X
2^(x-1)
3*(1/3)^X
(1/3)^(X-1)
En smule hjælp søges :)
Svar #1
03. november 2005 af fixer (Slettet)
Funktionerne er parvis identiske, altså har de parvist samme graf.
Svar #3
03. november 2005 af fixer (Slettet)
f(x) = 2^(x-1) = 2^(-1)*2^x = ½*2^x
g(x) = (1/3)^(x-1) = (1/3)^(-1)*(1/3)^x = 3*(1/3)^x
g(x) = (1/3)^(x-1) = (1/3)^(-1)*(1/3)^x = 3*(1/3)^x
Skriv et svar til: Eksponentialfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
