Matematik

Sandsynlighedsregning

22. oktober 2013 af Fred8380 (Slettet)
Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med tre matematik opgaver der lyder såden her:

1. Hvilke hændelser er der mulighed for i et kast med en almindelig terning?
2. Hvad er sandsynligheden for at slå to ens med to terninger?
3. Hvad er sandsynligheden for at slå både et lige og et ulige øjental?

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2013 af SuneChr

Lav en tabel med to indgange, en for hver af terningerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2013 af Zall

opgave 1. du kan opnå 1,2,3,4,5,6
opgave 2. der er 6 ud af 36 mulige slag hvor man slår 2 ens... (6/36 = 1/6 = 16,7%)
Opgave 3. 6/36


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. oktober 2013 af SuneChr

# 2

3) skal være  18/36 = 1/2


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

2# Hvordan fandt du ud af 2'eren?

 Hvad er sandsynligheden for at slå to ens med to terninger?


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. oktober 2013 af SuneChr

# 4
Terning1 har seks muligheder. For hver mulighed hér, har Terning2 kun én mulighed. I alt  6·1 af 36 udfald.


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.