Matematik

Polynominer

24. oktober 2013 af xoxo123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, Er der nogle der kan hjælpe med denne opgave? 

Udregn ((CP(701)-CP(700))/(CP(1)-CP(0))) og forklar hvad dette tal fortæller. 

Indtil videre har jeg skrevt: 
((CP(701)-CP(700))/(CP(1)-CP(0))) = CP(t)=-1.994*10^(-10)*t^(3)+4.220*10^(-7)*t^(2)+3.818*10^(4)*t+1.857*10^(0)

Men så er jeg død derfra? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2013 af mette48 (Slettet)

Der mangler oplysninger om CP

Hvad er det for en funktion du arbejder med?


Svar #2
24. oktober 2013 af xoxo123 (Slettet)

Jeg ved at :

Cp?=-1.994*10^(-10)*t^(3)+4.22*10^(-7)*t^(2)+3.818*10^(-4)*t+1.857*10^(0) 

og det er den samme opgave som denne : https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=387253 men kan ikke se hvordan man er kommet frem til svaret? Forstå godt at man sætter tallene ind i formlen, men ellers ikke mere? 


Skriv et svar til: Polynominer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.