Matematik

isolere x- hvordan?

27. oktober 2013 af camilladthybo93 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal isolere x ud fra følgende ligning

72/((x+3)^2)-2

Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2013 af mathon

                         72/((x+3)^2)-2                  er ikke en ligning, hvorfor det ikke er muligt at isolere.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2013 af peter lind

Det er ikke nogen ligning


Svar #3
27. oktober 2013 af camilladthybo93 (Slettet)

hov det skal sættes lig 0

0=72/((x+3)^2)-2  


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2013 af peter lind

Fly  de -2 over på venstre side og gang det fremkomne med (x+3)2


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2013 af mathon

                   2 = 72/(x+3)2             x ≠ -3

                   (x+3)2 = 36 = 62

                   x+3 = ±6

                   x = -3 ± 6


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. oktober 2013 af LeonhardEuler

...


Skriv et svar til: isolere x- hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.