Matematik

hjælp til differentation

08. november 2013 af inddd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Når f(x)= ex, hvordan finder man så ligningen for tangenten, når x=1 og x= 2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2013 af peter lind

Ligningen for tangenten til grafen for en funktion i (x0, f(x0)) er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Svar #2
08. november 2013 af inddd (Slettet)

Det ved jeg godt men når x både er 2 og 1, betyder det så at man skal lave 2 tangentligninger?


Svar #3
08. november 2013 af inddd (Slettet)

Okay, har fundet ud af, hvordan man løser den.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Bestem først tangentligingen med x0 = 1 . Bestem derefter tangentligningen med x0 = 2 .


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2013 af 123434 (Slettet)

3# Kunne du evt. skrive din metode ned?


Skriv et svar til: hjælp til differentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.