Matematik

trigonometriske funktioner

08. november 2013 af Wihi (Slettet)

Hej

Jeg har brug for hjælp til denne her mat. opgave (vedhæftet)

- Kan jeg godt beregne co2-indholdet på denne her måde?

a)  f(23)=9,4⋅sin(0,26⋅0,6+0,99)+17,0

  

Vedhæftet fil: mat. opg..docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det er f(6) , der beregnes ved udtrykket på højre side, ikke f(23), og det er f(6) , der skal beregnes i spm. a).


Svar #2
09. november 2013 af Wihi (Slettet)

Okay forstået. Jeg får det til 22,24. 

b) Bestem det største -indhold i søen. 

på grafen kan man se at det største indhold co2 mg/L er ved midnat.. Skal jeg så indsætte t=0 i funktionen, fordi det er ved 00 tiden eller er t=26? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det største indhold fås, hvor sinusfunktionen antager sit maksimum. Benyt, at maksimum for en sinusfunktion er 1,0000 .


Skriv et svar til: trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.