Matematik
Fordoblingskonstant
10. november 2013 af
cfs9467 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hej
Sidder med denne y=860*1,014(x) altså i x potens
Nu skal jeg finde fordoblingskonstanten og bruget T2= log2/log1,014 som giver ca. 5
Er det korrekt at fordoblingskonstanten er 5 ?
Sidder med denne y=860*1,014(x) altså i x potens
Nu skal jeg finde fordoblingskonstanten og bruget T2= log2/log1,014 som giver ca. 5
Er det korrekt at fordoblingskonstanten er 5 ?
Svar #1
10. november 2013 af Sapfort (Slettet)
Det er ikke korrekt.
T2 = log(2) / log (1,014) ≈ 49,86
Skriv et svar til: Fordoblingskonstant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
